Reviews

5/5

Een nieuw concept perfect in beeld brengen met oog voor detail en beleving van de bezoeker, daar heb je een kunstenaar als Marga voor nodig!

De brandshoot van It’s a Man’s Day is een ware parel geworden die vele harten sneller heeft doen kloppen.

Lof voor de samenwerking en knowhow van Marga.

Fifty and still fabulous, precies dat heeft Marga weten vast te leggen. Ze haalt het beste in jou naar boven. We hebben samen gebrainstormd over de gewenste uitstraling en branding, waarna ze tot in de kleinste details de fotosessie voorbereidt. Een shoot die in een inspirerende setting met een goede vibe plaatsvindt, zodat jij in alle rust kunt schitteren.

Een aantal jaren geleden bij Marga terecht gekomen voor een fotoshoot met mijn dochter samen, ze was toen 11 jaar, hier zijn prachtige foto’s uit ontstaan ondanks Marga aan gaf niet vaak duo fotoshoots te doen, wij zijn erg tevreden en dankbaar, meerdere foto’s hangen nog in huis van deze fotoshoot!
Nu 7 jaar later werd mijn dochter 18 jaar en wilde ik haar een herinnering cadeau geven voor haar verjaardag, ik moest denken aan Marga en zocht contact, altijd fijn om persoonlijk even te bespreken wat er mogelijk is. We komen uit op een spannende boudoir fotoshoot, voor mijn dochter natuurlijk een herinnering voor haar leven en met prachtig resultaat! Er zijn wat mooie plaatjes uit ontstaan! Wederom erg dankbaar voor de professionaliteit! Zeker zou ik Marga aanbevelen!